Eerdere Initiatieven

<<Terug
 • Fotoboulevard Uithoorn

  Fotoboulevard Uithoorn

  8 maart 2019

  Aan de Wilhelminakade in Uithoorn staat een meterslang ontsierende schutting. Dat blijft nog wel een tijdje zo zodat we in de zomer er nog steeds tegenaan zullen kijken als daar niets tegen wordt gedaan. Er is door Uithoornaars Louis Drubbel, Martin van Wiltenburg en kunstenaar AlexP het plan bedacht om van de schutting een fotokunstwerk te maken. Met  financiele steun van onder meer het Initiatievenfonds komt er een Fotoboulevard van maar liefst 45 meter breed en 1,40 meter hoog. 

  Op FOTOBOULEVARD UITHOORN komt een aantal karakteristieke gebouwen van Uithoorn en De Kwakel te staan. Deze afbeelding wordt opgebouwd uit 25.000 foto’s. Heel veel kleine foto’s maken samen één grote! Van een afstand zie je bijvoorbeeld de Thamerkerk, maar kom je dichterbij, dan zie je allemaal fotootjes van 5 bij 5 centimeter. Daar kan jouw foto tussen staan! 

  25.000 foto’s maken samen een kunstwerk

  Inmiddels is er gestart met verzamelen van 25.000 foto's om daarmee de Fotoboulevard te kunnen maken. Je kan je eigen foto's insturen zodat je kans maakt om ook onderdeel te worden van dit kunstwerk.

  We verwijzen je graag door naar de site via www.fotoboulevarduithoorn.nl

  Houdt je zelf op de hoogte via Facebook: https://www.facebook.com/fotoboulevarduithoorn/

  Wij zijn razend benieuwd naar het eindresultaat!